Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщение
    .... обезвъздушил четирибуталното Брембо само от едната страна
    Напълно възможно
    Пробвай с приятел не е трудно.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ако при смяната на маркучи и апарати си изтървал всичката течност и в ABS системата е влязъл въздух обезвъздушаването задължително трябва да стане с машина с подаване на налягане в системата отгоре и то майстор който разбира какво прави. Няма да стане по традиционния начин -натисни и задръж, ще остане някой кусур я педала ще потъва когато му е кеф, я ще се втвърдява на моменти, абе ABS си иска неговото.

Comment

Първоначално публикувано от joro1967 Покажи съобщение
        Ако при смяната на маркучи и апарати си изтървал всичката течност и в ABS системата е влязъл въздух обезвъздушаването задължително трябва да стане с машина с подаване на налягане в системата отгоре и то майстор който разбира какво прави. Няма да стане по традиционния начин -натисни и задръж, ще остане някой кусур я педала ще потъва когато му е кеф, я ще се втвърдява на моменти, абе ABS си иска неговото.
        Не съм съгласен с това твърдение,сменявал съм АБС-централи на някои от колите ми и обезвъздушаването си става по традиционния метод.

Comment

Всъщност трябва да се активират клапаните на АБС-а (с подходящ тестов компютър), за да се напълни изцяло новият хидравличен модул. Иначе системата работи нормално, докато не се наложи интервенция на АБС. Тогава е възможно нещо да не е баш както трябва, ако има въздух останал.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Аз като сменявах маркучите тогава смених цялата спирачна течност а в сервиза имаха машина или агрегат за смяна на спирачната течност .

Comment

Working...
            X